20 Τρόποι για Καύση θερμίδων χωρίς ιδρώτα

20 Τρόποι για καύση θερμίδων χωρίς ιδρώτα

Ο ύπνος, η τσίχλα, η ταλαιπωρία, μπορεί να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος Οι γυναίκες με υπέροχα σώματα έχουν ένα βρώμικο μικρό μυστικό.Σίγουρα, ασκούνται και τρώνε καλάαλλά καίνε επίσης κρυφά εκατοντάδες περισσότερες θερμίδες από όλους τους άλλους.Από έξω, δεν φαίνεται να κάνουν κάτι ιδιαίτερα επίπονο.«Δεν θα πίστευες πόσους απλούς τρόπους υπάρχουν για την καύση θερμίδων», λέει η Lauren Slayton, διευθυντής του foodtrainers.net.”Αλλά είναι εύκολο να χάσεις τις ευκαιρίες αν δεν τις ψάχνεις

Η έρευνα έχει δείξει ότι η ανταλλαγή καθιστικών συνηθειών, όπως η παρακολούθηση της τηλεόρασης, για ό, τι δεν περιλαμβάνει το να καθήσετε κάτω, μπορεί να κάνει έναν κόσμο διαφοράς. “Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι μια μικρή επιπλέον προσπάθεια μπορεί να αποφέρει μεγάλα αποτελέσματα”, λέει ο Στίβεν Wheelock, εκπαιδευτής στο Κάνυον Ράντς στο Λένοξ της Μασαχουσέτης. Οι ειδικοί που συμβουλεύσαμε εξηγούν πώς να παίρνουμε κάθε ευκαιρία για να ψείνωμε τους μυς σας, να ενισχύετε τον καρδιακό ρυθμό σας και να τρώτε τροφές που αποδίδουν μέγιστη πληρότητα για ελάχιστες θερμίδες. Απλά μην το πεις σε κανέναν.

1. Πάρτε βιταμίνη D. Οι γυναίκες που είχαν ανεπάρκεια έχασαν βάρος πιο αργά σε μια μελέτη στο British Journal of Nutrition. Ο Stephen Gullo, ειδικός στην απώλεια βάρους στη Νέα Υόρκη και συγγραφέας του “The Thin Commandments” (Rodale), συνιστά 2.000 χιλιοστόγραμμα ημερησίως.

2. Πίνετε καφέ. Μελέτες διαπίστωσαν ότι η καφεΐνη αυξάνει τον ρυθμό με τον οποίο καίτε θερμίδες, σύμφωνα με τη Susan B. Roberts, συγγραφέας της «Διατροφής« I »(Workman) και καθηγήτρια διατροφικής και ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης.

3. Ο ύπνος περισσότερο από τέσσερις ώρες ύπνου σε μια παρατεταμένη περίοδο χρόνου επιβραδύνει το μεταβολισμό. Οι ειδικοί συστήνουν να στοχεύσουν μεταξύ 7 και 9. 4. Να κάνετε πράγματα με το χέρι Wash τα πιάτα σας, το κενό ή να μαγειρέψετε το δείπνο. “Θεωρούμε ότι είναι πολυτέλεια να έχουμε καθήκοντα για εμάς, αλλά το να κάνουμε μερικά από αυτά για τον εαυτό σου χρειάζεται σημαντική ενέργεια”, λέει ο Σλέιτον. 5. Να φοράτε μια βασική ματιά “Κάθε εβδομάδα, σκοπεύστε να πάρετε λίγα περισσότερα βήματα από ό, τι κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα”, λέει ο Wheelock.

6. Να τρώτε ελαφρά και συχνά. “Για τους περισσότερους ανθρώπους, το σώμα χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια χωνεύοντας μικρότερα γεύματα κάθε λίγες ώρες από το να τρώει τον ίδιο αριθμό θερμίδων σε δύο ή τρεις συνεδριάσεις”, λέει η Κρίσι Γουέλινγκτον, διαιτολόγος στο Κάνυον Ράντς στο Λένοξ της Μασαχουσέτης. 7. Μετακινήστε το “Walk” σαν να αργήσατε για μια συνάντηση “, λέει ο Gunnar Peterson, ο οποίος εκπαιδεύει την Τζένιφερ Λόπεζ στο Λος Άντζελες. 8. Γέλα “καίει μέχρι και 50 θερμίδες αν γελάσεις για 10 με 15 λεπτά την ημέρα”, λέει η Αντελίνο Ντα Κόστα, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Θερμοσύνης στην Πόλη της Νέας Υόρκης.

7. Φάτε καλό πρωινό. “Στέλνετε στο σώμα σας ένα σήμα ότι δεν λιμοκτονείτε, οπότε αρχίζει να καίει λίπος – ακόμα και όταν κάνετε απλώς φυσιολογικές δραστηριότητες”, λέει ο Peterson.Προτείνει να τρώτε ομελέτα ασπράδια ή πλιγούρι βρώμης με φρούτα.

8. Χρόνος για τον εαυτό σας.  Αφιερώστε τα τελευταία πέντε λεπτά κάθε ώρας (ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη του υπολογιστή σας) και μετακινηθείτε, λέει η Kristin McGee, εκπαιδευτής γιόγκα και Pilates της Νέας Υόρκης.

9. Προτιμήστε τις φυτικές ίνες. Τα τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χωνευτούν από άλλα τρόφιμα, αφήνοντάς σας να αισθάνεστε πιο γεμάτοι περισσότερο και λιγότερο πιθανό να σνακ, λέει ο Gullo. Προτείνεται σπανάκι, μπρόκολο, σπαράγγια και κουνουπίδι.

10. Κινηθείτε στη δουλειά σας. Στη δουλειά, πηγαίντε προς την τουαλέτα – ή ακόμα και ανεβείτε μία σκάλα.

11. Μπορείτε να κάψετε μέχρι 350 θερμίδες την ημέρα από κάποιον που παραμένει στάσιμος, σύμφωνα με μια μελέτη στην κλινική Mayo. Η παρόρμηση για το βιολί μπορεί να είναι καλωδιακή, αλλά οι άπιστοι μπορούν να το μιμούνται: Να χτυπάτε τα πόδια σας, να βιάζεστε, ή να κινείστε ξεκούραστα στη θέση σας.

12. Μην τρως αργά το βράδυ, μπορεί να διακόψει τον ύπνο, σύμφωνα με τον Γουέλινγκτον, και μπορεί να σας ωθήσει να παραλείψετε το πρωινό – κακό για το μεταβολισμό σας.

13. Δώστε προσοχή στη στάση του σώματος σας. “Η καλή στάση όχι μόνο σε κάνει να δείχνεις ψηλότερος και λεπτότερος, αλλά ενισχύει τους κοιλιακούς σου”, λέει ο Ντέκερ του Μπρούκλιν στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

14. Πίνετε περισσότερα υγρά. Τα αφυδατωμένα άτομα παρουσιάζουν μείωση του μεταβολικού τους ρυθμού. Το πόσιμο νερό καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας προκάλεσε αύξηση των μεταβολικών ποσοστών κατά περίπου 30% σε μια γερμανική μελέτη. Ο στόχος: οκτώ φλιτζάνια την ημέρα.

15. Προσοχή στη ζάχαρη. Προκαλεί το σώμα να απελευθερώσει ινσουλίνη, η οποία είτε μεταμοσχεύει ζάχαρη στα κύτταρα για να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια – είτε αποθηκεύεται ως λίπος, σύμφωνα με τον Jorge Cruise, συγγραφέα του “The Belly Fat Cure” (Hay House).

16. Σωστή τεχνική για να σηκώσετε βαριά αντικείμενα. Όταν σηκώνετε κάτι από το πάτωμα, κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και λυγίστε στα γόνατα, όχι τη μέση. Αυτό προστατεύει την μέση σας και τονώνει τα πόδια σας.

17. Μασάτε τσίχλα, καίει μερικές θερμίδες  και σας εμποδίζει να τρώτε ανεξέλεγκτα, ειδικά όταν μαγειρεύετε, λέει ο ΜακΓκί.

18. Ο καλός ύπνος βοηθάει στην λήψη σωστών αποφάσεων, ακόμα και στην επιλογή θρεπτικών φαγητών και όχι junk food.

19. Να είστε σε κίνηση χωρίς να το καταλαβαίνετε, όταν για παράδειγμα μιλάτε στο κινητό

20. Αλλάξτε πλευρές αν κουβαλάτε μια βαριά τσάντα στον ώμο σας. Έτσι προστατεύετε το σώμα σας από υπερβολική καταπόνηση συγκερκιμένων σημείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.